Post by iresaqniyson on Feb 3, 2022 19:52:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada võtmete häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Istusin ja vaatasin 30 minutit reklaame, mis lihtsalt teenin piisavalt kalliskive, et proovida ühest tasemest üle saada, ja ma kaotasin ikkagi.
Mind on mängu nimi "eksitanud". Tasemed on nii pikad, et see ei "kihuta" üldse. Lõppkokkuvõttes kasutasin kalliskive esemete hankimiseks, et saaksin tasemelt tähed kätte lihtsalt sellepärast, et see on liiga pikk, et korrata. Parem on lühem "kangelaslik" ja "raudne" režiim. Tornid on "rumalad", kuna need sihivad esimest vaenlast ja lülituvad teisele vaenlasele alles pärast selle tapmist. Graafika on nii väike, et ma lihtsalt võtan väiksemat vaenlast kui lihtsamat ja suuremat on raskem. Mitte see, mida ma ootasin
See on kõigi aegade parim mäng, ma armastan seda!
Armastan tornikaitsemänge. Pole selle fänn. Tornide paigutamiseks on väga vähe kohti. Samuti peate teenima versiooniuuendusi kordustasemetele, mitte ainult oskustepõhiselt.
Kingdom Rush Frontiers ... Tamriel Maps App ... Warzone Tower Defense Extended. 32. Rakendus · Reklaam. Lisatud. 進入一個充滿奇觀的神祕世界,指揮戰艦探索
Ma tõesti armastan seda mängu, ma arvan, et olen seda laheda matemaatikaga näinud 1 punktiga, kuid mul on üks palve, et tsenseerida kääbushääle joon Peale selle on see minu ainus kaebus.
Mulle meeldib see mäng ja teised kuningriik rushid ka:-D
Mängimine muutub kiiresti tasuliseks. Pärast umbes 10 taset on võimatu arvutini jõuda, ilma et oleks vaja võimsust juurde osta või nende hankimiseks raha kulutada.
... .com/new-spin-on-tower-defense-dynasty-defense-mini-heroes-announced-today ... 0.9 et.orlofflaw.com/iphone-vs-android-which-is-better-for-gaming
Pole fänn... Raskused ulatuvad liiga kõrgeks, liiga kiiresti, tornid tunduvad nõrgad, tasulised seinad ja igavad vaenlase tüübid muudavad mul raskeks huvi üleval hoida. Alguses tundus lõbus ka
Lae Kingdom Rush poolt Ironhide Games Developer tasuta (Android). Kingdom Rush - Tower
Dokeos pro free, Luigi scarpato veterinario, Gear 4th luffy king kong gun, ... Flame bearers poe, Emraan hashmi hits playlist, Offence the best defence fic,
Lõbus mäng. Täpselt see, mida ma otsin!
Mängu ei saa lõpetada, välja arvatud juhul, kui vaatate rohkem reklaame, et teenida raha/pomme jne. 🤦 Erinevalt sellest, kui ma mängisin seda Y8-s, mis on väga põnev ja lihtne oma tornide uuendamiseks raha teenida. Mulle see ei meeldi.
pro mäng
Mulle meeldivad tornikaitsemängud ja ma olin harjunud mängima selle teist versiooni, kuid ma arvan, et see pole nii lõbus kui teised ja olen siin saavutanud kõik saavutused, kuid Google Play mängude saates pole ma seda teinud. natuke kurb. Aga olgu, mulle reis meeldis.
Hea mäng hei... ma lihtsalt arvan, et tornidele peaks rohkem uuendusi tulema, sest ma kasutasin kõik oma tornid ja võimed vähem kui 2 päevaga ära... tubli arendusega ✌
Tõstab tõesti teie strateegiaoskusi! Põhjus, miks see pole 5 tärni, on aga see, et paremate tegelaste saamiseks peate maksma raha. Kui olete vabamängija nagu mina, saate ainult 3 kangelast (põhikangelastega võitmiseks on vaja rohkem oskusi, nii et see on hea väljakutse). Kokkuvõttes suurepärane mäng!
Pole võimalik läbida enne, kui maksate $
Seda on juba 171 korda mängitud. Mängu reiting on 4.9 / 5 ja skooris 115 meeldib. Saadaval olevad seadmed: Mobiiltelefonid, Android, tahvelarvutid . Välja
See mäng on lõbus, kuid kahjuks mitte stabiilne... Seda ei saa jätkata. Kui ma selle minimeerin, lülitage ekraan välja või vaadake preemiavideot, kui sellele tagasi pöördun, see tardub. Seal on hoiatus, mis ütleb, et see on loodud vana Androidi versiooni jaoks, kuid see muudab mängu eriti keeruliseks – ei saa seda hetkekski käest panna. Parandus oleks suurepärane.
Mäng ise on lõbus, kuid minu arvates on aatomipommide kujutamine väga tundetu. Jaapanis elava inimesena, kes meenutab pidevalt hävingut, soovin, et see mäng ei kujutaks seda nii räigelt. Enne poodi minekut proovin kalliskive kasvatada nii palju kui võimalik. See ebameeldiv, vereplekiline meeldetuletus on äärmiselt haavav ja tarbetu.
Tower Defense mängu valik - Actualidad iPhone
Pole paha väike TD-mäng
Mäng sai läbi 😢
Lõbus ja meelelahutuslik. Siiani pole see mängu eest tasutud. Hea töö arendusmeeskond.
Ilma midagi ostmata on kindlasti raskem võita. See on lõbus, kuid ärritav, kui teile ei anta piisavalt alust ja arvutid on lihtsalt töökorras. On üsna ilmne, et nad tahavad, et te raha kulutaksite.
Mõne taseme pärast muutub see p2w-ks. Ilma raha kulutamata pole absoluutselt võimalik saada 3 tärni.
Väga hea mäng
Väga lõbus tornikaitse armastab lihtsat kunsti ja strateegiat. Sellele mängule kordusväärtuse annavad erinevad raskused. Ainus, mida ma soovin, on pilvehoid. Mul on kolmas uus mäng, sest ma kasutan oma kolmandat telefoni. Tõesti heidutav, kui edu kaotad.
Armastan seda mängu ja kõiki selle versioone! Ainus põhjus, miks see ei ole viiekordne ülevaade, on see, et iga kord, kui laadite selle uude seadmesse alla, peate uuesti alustama. Pilvesalvestust pole. Samuti oleks suurepärane, kui tegelased, mida saaksite osta, oleksid odavamad või kui saaksite neid osta mängumündiga (isegi hunniku raha välja lihvides).
Armastan seda! Mängis süžee läbi lihtsalt üsna kiiresti, armastasin kõiki tegelasi ja vaenlasi, tabades nüüd väljakutserežiime, palju keerulisem ja ülimalt lõbus! Tunnike mängimist ja ikka sõltuvuses lol
Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense Game icon. Kingdom Rush Vengeance - Tower Defense Game ... Clubhouse: The Social Audio App icon.
Päris lõbus, aga kui oled poole mängust võitnud, pole enam motivatsiooni mängida, kogu statistika on ammendatud.
Mulle meeldib mäng, kuid vajab täiustamist
Nautisin mängu, kuni jõudsin tasemeni, kus see lukustab teie tornid, kui te neid kiiresti ei puuduta. Mulle see mehaanik üldse ei meeldinud. Tundsin, et see oli väga ebaõiglane. Pärast seda desinstallisin mängu, see tappis kogu lõbu.
Žanri Tower Defense parimad mängud ("Tower Defense"). 2021 Oktoober. Kingdom Rush Frontiers; Radiant Defense; SOPROMAT; Vikingide päev; Taimed vs zombisid.
1 tärn, sest algaja režiim on sõna otseses mõttes endiselt äärmiselt raske. Legit lihtsalt eemaldage ämblikud. Desinstallitud
Lisaks Kingdom Rushile on TD -mängudel veel üks võrdlusalus ja see on Fieldrunners. See on mängu teine osa, mis loob klassikalise Tower Defense'i maailma
Dünaamiline raskusaste tagab teile väljakutseid pakkuva, kuid lõbusa aja veetmise.
See on üks ägedamaid mänge, mida ma oma elus näinud olen. Olen seda mängu mänginud rohkem kui 5 korda, kuid tase pole liiga palju ja ma tahan selles mängus rohkem 100 taset👌😇😀😃😄😁😆.
Naeruväärselt raske. Sunnib teid hankima asju päris rahaga. Tüüpiline tasu 2 võidu mäng. Ära raiska oma aega.
Kuigi mäng on iseenesest suurepärane, ei lase see mul mängida mis tahes meediat (muusika, videod), kui rakendus on taustal avatud. Kas saaksite seda muuta, kuna ma soovin, et ma saaksin selle meediumi esitamise ajal tööle jätta (et ma ei kaotaks edusamme tasemel)?